Het laatste nieuws

Na de eerste succesvolle editie van het zomerevenement ‘Zebrabeach’ bouwt Zebrastraat opnieuw een gratis pop-up strand tijdens de zomermaanden. Het binnenplein wordt omgetoverd tot een zomerse uitvalsbasis in de stad omgeven door architecturale schoonheid en aangekleed in een exotische sfeer. Het openingsweekend is voorzien op 17-18- 19 juni. De pop up is bij mooi weer dagelijks open van 12h00 ’s middags tot zonsondergang. Op zaterdag 18 juni wordt de wedstrijd België – Ierland uitgezonden.

Fingerfood op de barbecue

Zebrabeach was vorig jaar een groot succes, waardoor nu het strand drie keer zo groot wordt. De vijver is in de zomer de perfecte plek om afkoeling te zoeken als de temperaturen oplopen want op zebrabeach kan je met de voeten in het water genieten van de cocktail in de hand. Kinderen kunnen er in de ondiepe vijver spelen terwijl ouders vanuit hun ligstoelen ongestoord toezien en genieten van de zon.

Dit jaar wordt voor een echte strandbar gekozen met een grote keuze uit verschillende tropische cocktails, frisse pintjes, gekoelde wijn, smoothies, home made ice tea, ijsjes… En elke dag wordt er fingerfood klaargemaakt op de bbq, alleen de geur al bezorgt je een instant hongergevoel!

Voetbal kijken met de voetjes in het water

Maar er is meer. Zebrabeach zendt de EK-matchen van de Rode Duivels uit op groot scherm en programmeert geregeld een open air cinema of dansvoorstelling. Er wordt ook een beachvolleypleintje aangelegd en er zullen af en toe initiaties of tornooien worden georganiseerd. Elke donderdagavond kan je daarbovenop genieten van zomerse livemuziek en er komt geregeld een dj langs.

Pop- up time!

Een pop- up strand vraagt om pop- up shops. In het tentoonstellingsgebouw wordt ruimte gegeven aan jonge bedrijven om hun eigen winkel te openen. De eerste deelnemer wordt Maillot, een Belgisch label met elegante bad- en vrijetijdsmode die uitsluitend werkt met hoogwaardige, stretchbare stoffen. De ontwerpen zijn naast origineel en comfortabel ook vooral fris en sexy! Ook het Gents kledingmerk Negenduust heeft toegezegd.

Wie interesse heeft om een pop- up shop te openen op zebrabeach, kan zich aandienen via ine@zebrastraat.be

Waar: Zebrastraat 32/001 – 9000 GENT
Wanneer: 17 juni – 31 augustus 2016 Elke dag bij mooi weer van 12h00 tot zonsondergang
Info en perscontact: Ine Bruggeman ine@zebrastraat.be – +32(0)471/310.001

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-64653-meeting-rooms-conferentielocatie-centrum-gent–zebrastraat.html