Het laatste nieuws

Op een stralende woensdagochtend werden experts uit de evenementenindustrie, waaronder ikzelf, Olivier Wauters, Managing Director van Eventonline & Mice Magazine, uitgenodigd om deel te nemen aan een exclusieve dag bij het betoverende Château de Vignée. De uitnodiging beloofde een dag vol ontdekkingen, uitwisselingen en verbindingen in een setting die perfect geschikt is voor zowel B2B- als B2C-evenementen.

Het Château de Vignée, gelegen in het pittoreske Villers-sur-lesse, ademt een charmante en betoverende sfeer die elke bezoeker omarmt bij aankomst. Het statige landgoed, omgeven door weelderige natuur, bood ons een glimp van de mogelijkheden die het te bieden heeft voor toekomstige evenementen.

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen met een verkwikkende kop koffie, waarna een boeiende presentatie en rondleiding ons kennis lieten maken met de geschiedenis en de pracht van het kasteel. De General Manager, Elodie François, deelde haar enthousiasme voor het evenement en haar visie voor de toekomstige mogelijkheden van het Château de Vignée met ons, waardoor we ons meteen welkom voelden.

Een hoogtepunt van de dag was de ‘Fun Survival’, georganiseerd door Surv’Event / Events-Factory, die ons uitdaagde om onze grenzen te verleggen te midden van de natuurlijke pracht van het landgoed. Met activiteiten die plaatsvonden in de buitenlucht, waren we voorbereid op avontuur en werden we aangemoedigd om ons aan te passen aan de elementen.

Na een actieve ochtend werden we getrakteerd op een voortreffelijke business lunch, bereid door Chef Thomas Herman, in het bistronomische restaurant ‘Lounge Château de Vignée’. De culinaire hoogstandjes weerspiegelden de verfijning en kwaliteit die kenmerkend zijn voor het Château de Vignée.

Het programma werd vervolgens voortgezet met een wijnproeverij, geleid door ervaren sommeliers, en een gastronomisch diner samengesteld door Chef Marius Bosmans in het met een Michelin-ster bekroonde restaurant ‘Arden’. Het diner, geserveerd in het elegante restaurant ‘Arden’, was een ware culinaire reis die onze zintuigen prikkelde en onze smaakpapillen verwende.

De dag eindigde met de mogelijkheid tot overnachting in het kasteel, waardoor we de kans kregen om ons onder te dompelen in de magie van Château de Vignée voor nog een nacht.

Al met al was de ‘Journée Découverte’ bij het Château de Vignée een onvergetelijke ervaring, waarbij we niet alleen werden ondergedompeld in luxe en gastvrijheid, maar ook geïnspireerd werden door de veelzijdigheid en het potentieel van deze buitengewone locatie voor toekomstige evenementen. Met dank aan de gepassioneerde inzet van Elodie François en haar team belooft het Château de Vignée een inspirerende bestemming te zijn voor evenementen die een blijvende indruk willen maken.

Vergaderzalen en hotelkamers in een kasteel in Rochefort – Château de Vignée