Het laatste nieuws

Sniper Zone, gelegen in het hart van de Belgische Ardennen vlak bij Malmedy en in het prestigieuze natuurpark van de Hoge Venen, is de perfecte plek voor uw teambuilding!

Dit recreatiepark met een capaciteit voor groepen van 8 tot 100 personen biedt programma’s aan die dynamiek en stimulerende ontdekkingen combineren. Deze zijn zorgvuldig ontworpen om hechte banden te smeden binnen uw team.

Kies uit een resem spannende activiteiten, zoals paintball, bijlwerpen, bubble soccer, een initiatie boogschieten, Arrow Tag, mountainbiken en nog veel meer. Elke activiteit is tot in de puntjes voorbereid, zodat u onvergetelijke momenten beleeft die de band van uw team zullen versterken.

Bij Sniper Zone gaat de ervaring verder dan alleen het avontuur! U kunt nadien namelijk ook napraten tijdens een gezellige en bijzondere maaltijd op het prachtige terras. Probeer bijvoorbeeld de ‘Grilltafel’ eens uit, een exclusief concept dat originele karbonades aanbiedt. Er zijn ook andere cateringformules mogelijk, zoals pastabuffetten, Deluxe burgers en tal van andere culinaire lekkernijen.

Congresbureau in Luik – Convention Bureau – MICE Liège-Spa