Het laatste nieuws

TEDx Brussels

In opdracht van SpeakersCorner Europe, organiseerde Finale het buitengewoon interessante “TEDx Brussels 2016” event in Brussel.
De Brussels Event Brewery werd, mede dankzij de veelheid aan zalen, de uitgelezen locatie voor alle aspecten van het gebeuren.
De 1600 gasten werden opgewacht in de SIlo’s voor een eerste kennismaking en werden aansluitend door enkele opvallende figuren begeleid naar de Grote Studio, die voor dit keer omgebouwd werd tot een heus amfitheater. Een videoscherm van 20m werd de achtergrond voor de talrijke animaties en videofilms die door het zusterbedrijf van Finale HOLOVISION voor de gelegenheid werden aangemaakt. 16 sprekers uit de gehele wereld brachten opvallende speeches rondom techniek, entertainment, design en wetenschap.
Het geheel werd live gestreamd en over de gehele wereld door de TED-community gevolgd. Finale stond in voor de volledige coördinatie: van transport van de sprekers tot en met de invulling van het volledige showgebeuren.

LEAD-In

In opdracht van LEAD-in organiseerde Finale hun Leaders Connect Congress.  De WIld Gallery werd de setting voor heel bijzondere communicatiesessies waarbij, in nauw overleg met de klant, een “dorp met Tippi’s” werd gebouwd. Deze laatsten lieten toe dat kleine groepen van 10 personen op een heel directe en intensieve wijze hun bevindingen en ideeën konden uitwisselen. Ook hier zorgde Holovision voor de multimedia-invulling. Finale stond in voor de volledige coördinatie van het event,  tot en met de laudatio van Dominique Leroy (Proximus) die de Leadership Award 2016 ontving.

ROULARTA 

In opdracht van Roularta zorgden FInale met Holovision voor de animatie- en multimedia-invulling van de Data News Awards 2016. Op basis van het thema “Take me to the Clouds” werd een spectaculaire luchtact met synchrone dans aangemaakt die het event opende. De speeches en de uitreiking van de awards werden visueel en akoestisch begeleid door een, voor de gelegenheid, speciaal aangemaakte videoproductie. Een 25m lange video wall was de opvallende achtergrond waarop geanimeerde cartoons een krachtige visuele ondersteuning gaven.

http://www.finale.be/