Het laatste nieuws

Zeg niet langer Feest- en Seminariezalen De Vesten maar Domein De Vesten in Laakdal. De naam aanpassing kadert in een nieuwe huisstijl en een vernieuwde website, die zopas online ging. Zaakvoerders Ronny Vandenbergh en Tonny Luyten kondigen ook uitbreidingsplannen aan. Pasen 2017 openen ze een Thais restaurant in het aanpalende pand.

De vorige huisstijl dateerde vanaf de opening van het feest- en seminariecomplex in 2008. “In de nieuwe huisstijl hebben we de vorm van het gebouw laten reflecteren in het nieuwe logo en daar zijn we ook op de website verder mee gaan werken”, legt Ronny Vandenbergh uit.

Grote verbouwingen
Eerder deze maand ging taverne ’t Hof Van Eeden, dat naast De Vesten ligt, failliet. Het pand zelf is eigendom van De Vesten en komt door de faling weer beschikbaar. “We gaan het zelf gebruiken en verbouwen”, kondigt Vandenbergh aan. “De verbouwingswerken zijn al gestart. In een eerste fase brengen we er een Thais restaurant onder en richten we er een bijkomende zaal in. Het bestaande zaaltje vooraan wordt ingericht als een boardroom. De bedoeling is om dit extra gedeelte te openen tegen Pasen volgend jaar. In een tweede fase zullen we nog andere werkzaamheden uitvoeren maar daarvoor is een bouwvergunning vereist. In totaal zullen we 500.000 euro investeren. Daarmee tonen we aan dat we volop geloven in een sector die momenteel gevuld is met heel wat uitdagingen.”

Naast de 2 zaakvoerders heeft Domein De Vesten momenteel 13 vaste werknemers in dienst. Momenteel zoeken zij nog een chef-kok en een zaalverantwoordelijke om hun vast team te versterken.

Bron: HLN – foto De La Cruz

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderlocatie in de Kempen – Domein De Vesten