Het laatste nieuws

Domaine de Jaurieu in de provincie Henegouwen, maar grenzend aan Oost- en West-Vlaanderen, is zonder meer een ‘oase van rust’. Het is tevens een dynamische onderneming met een brede waaier aan mogelijkheden. Domaine de Jaurieu is dan ook de juiste bestemming voor events, ballroom, restaurant, toerisme, adventure en B&B. Inderdaad, de unieke vierkantshoeve is voor al deze activiteiten dé uitgelezen plaats. Omringd door een gulle natuur is een verblijf op het domein bovendien steeds een belevenis!

Dankzij een veelzijdig aanbod, kunnen ook bedrijven terecht op Domaine de Jaurieu voor de organisatie van seminaries van één of meerdere dagen, vergaderingen, teambuildings, productvoorstellingen, presentaties, recepties, enz.

Naast alle dynamische activiteiten, is het domein tevens een plaats waar je echt helemaal tot rust kan komen om met uw team in alle kalmte te brainstormen, weg van kantoor en de dagdagelijkse drukte.

Domaine de Jaurieu beschikt dan ook over diverse uitgeruste vergaderzalen van verschillende capaciteit die volgens wens van de klant kunnen worden ingericht. Daarnaast staat het zaal- en keukenteam steeds paraat om de catering van uw evenement te verzorgen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/verhuur-eventlocatie-in-henegouwen-domaine-de-jaurieu/