Het laatste nieuws

Gelegen in het hart van het Zoniënwoud, op slechts 20 minuten van Brussel, is Dolce La Hulpe veel meer dan alleen een hotel. Het is een ware oase van rust, waar ontspanning en natuur harmonieus samenkomen. Zijn restaurant belooft ook een onvergetelijke zintuiglijke ervaring.

Met de langverwachte terugkeer van de zon opent het prachtige terras van Dolce La Hulpe opnieuw zijn deuren, waardoor bezoekers de kans krijgen om te genieten van de beroemde barbecues in de buitenlucht. Een smakelijke en gezellige ervaring waar smaken perfect samenkomen met de charme van de omringende natuur.

Elke zaterdagavond vanaf 19.00 uur organiseert het hotel een barbecue-avond voor zowel gasten als niet-gasten. Gasten kunnen genieten van een uitgebreid buffet met salades, vlees, vis, gegrilde groenten en een assortiment desserts, voor €45 per volwassene en €22,50 per kind van 6 tot 12 jaar.

Om het Feest van de Muziek te vieren, wordt er op vrijdag 21 juni een speciale BBQ georganiseerd met live muziek. De prijs is €55 per volwassene, inclusief aperitief, wijn, bier, frisdranken, koffie en thee. Voor kinderen tot 12 jaar is de prijs €22,50. Drankjes zijn inbegrepen tot 22.00 uur en daarna tegen betaling. De band Fast Lane zal het feest opvrolijken tot middernacht.

De prachtige bloeiende rododendrons in het Zoniënwoud bieden een unieke gelegenheid om de schoonheid ervan te ontdekken voordat je geniet van een heerlijk diner in de buitenlucht.

Alle informatie is beschikbaar op de website.

Uw meetingplaats in Brussel – Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels