Het laatste nieuws

Dolce La Hulpe Brussels is gelegen in het hart van het Zoniënwoud: een rustgevend en groen toevluchtsoord op slechts een paar minuten afstand van het centrum van Brussel en Brussels Airport. Erik Wood, CEO van Eventonline had een gesprek met Pieter Allaerts, Director of Sales & Marketing van het hotel.

Wie voor Dolce La Hulpe Brussels opteert, kiest voor een locatie middenin een inspirerende omgeving omringd door een groene oase. Bovendien staat er een grote gratis parking ter beschikking en biedt het hotel verschillende mogelijkheden aan om te netwerken. “Hier kom je niet ‘gewoon’ op seminarie of overnachten, maar creëeren we een ervaring”, aldus Pieter Allaerts.

Dolce La Hulpe Brussels is gespecialiseerd in het organiseren van een unieke vergaderervaring. Het ultra-moderne Conferentie Centrum (4.500m²) van Dolce La Hulpe Brussels brengt comfort, professionaliteit en rust, samen in de perfecte locatie voor productieve vergaderingen en conferenties. In de week staat Dolce La Hulpe Brussels bijgevolg voor haast 100% B2B, maar in het weekend en tijdens de zomer maanden verandert dit helemaal. “In 2009 hebben we onze spa ‘Cinq Mondes’ geopend. Een sleutel tot succes. We merken trouwens dat heel wat Brusselaars een weekend naar Dolce La Hulpe Brussels  komen om te ontspannen in onze spa.

De groene oase van het domein waarin het hotel zich bevindt, is zonder meer een toegevoegde waarde vooral tijdens het bloeiseizoen want het hotel biedt vele mogelijkheden om een teambuilding of barbecue toe te voegen aan de agenda van uw vergadering. “Maar ook onze medewerkers maken het verschil”, stelt de Director of Sales & Marketing. “Onze mensen worden er echt op getraind om het verschil te maken. Ieder evenement wordt individueel behandeld omdat immers iedere klant een andere intentie heeft om naar Dolce te komen:  bijvoorbeeld het voorstellen van een nieuwe auto aan pers of dealers, voor een opleiding, een strategische brainstorming, een aandeelhouders presentatie of een incentive. Het is voor ons van groot belang het doel te kennen zodat we samen met de klant ernaar streven dat doel met succes te realiseren.” 

Dolce La Hulpe Brussels viert in 2017 zijn tienjarig bestaan. Ondertussen werd reeds het 10.000ste eventcontract getekend, maar daarover later meer.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-48221-meeting-rooms-uw-meetingplaats-in-brussel–dolce-la-hulpe-brussels.html