Het laatste nieuws

Wist u dat…
…de mogelijkheden bij DOCK 3 oneindig zijn?

DOCK 3 opende in september 2015 zijn deuren als multifunctionele evenementenlocatie. Sindsdien zijn er al heel wat evenementen de revue gepasseerd in alle kleuren en maten.

Personeelsfeesten die tot in de vroege uurtjes doorgaan, recepties met culinaire hapjes of diners met een menu om u tegen te zeggen, zowel staand als zittend.

Vakgerelateerde evenementen zoals seminaries, beurzen, vergaderingen met presentaties, … stimuleren uw werknemers en/of klanten met een nieuwe, zinnenprikkelende omgeving. DOCK 3 werkt dynamisch, motiverend en is gewoonweg een aangename locatie om te vertoeven.

…DOCK 3 heel centraal gelegen is en over voldoende parkeerplaatsen beschikt?

Onze locatie bevindt zich vlak aan de op- en afrit van de autostrade (afrit 1 – Merksem/centrum Antwerpen). DOCK 3 is omringd door voldoende parkeermogelijkheden voor alle bezoekers en deze is bovendien niet-betalend.

…DOCK 3 vijf unieke technisch uitgeruste ruimtes bevat?

DOCK 3 omvat vijf ruimtes (waarvan drie met eigen ingang en vestiaire entoiletten) die elk hun eigen atmosfeer en beleving uitstralen. U kunt deze zalen afzonderlijk huren of in een combinatie, naargelang opzet, budget en aantal gasten van uw gepland event.

De 5 multifunctionele zalen bieden een uitgebreid aanbod van mogelijkheden en tillen elk evenement naar een hoger niveau.

Elke zaal is uitgerust met een uitgebreid technisch basispakket.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/conferentielocatie-ring-antwerpen-dock-3/