Het laatste nieuws

DOCK 3 heeft een nieuwe digitale brochure opgemaakt met nog meer beeldmateriaal en info zodat we onze klanten en prospecten nog beter kunnen informeren.

Het stopt niet enkel met een nieuwe digitale brochure.
We zijn volop bezig met onze website volledig te restylen zodat deze klaar is om 2017 in te gaan. We verwachten begin december online te gaan.

Deze week hebben we nog een videoshoot op de locatie gepland om een virtuele 3D-tour aan te maken. De klant kan dan vanop zijn PC doorheen de hele locatie wandelen, net zoals bij een videospelletje. Daarnaast zal op de website nog meer rekening worden gehouden met het geven van praktische en doelgerichte info, alsook uiteraard aangevuld met nieuw beeldmateriaal van de locatie.

We hebben onze start van het najaar zeker niet gemist!
Heel wat bedrijven hebben in september en oktober de weg gevonden naar onze locatie. Hieronder 2 leuke reacties van onze klanten:

“Dock 3 – Fantastische centraal gelegen locatie met meedenkende creatieve uitbater – biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder evenement/gelegenheid – voorzien van de nieuwste technologieën – sfeervol interieur met uitmuntende service en bediening. Voor zowel ons personeelsfeest als seated/walking diner geven wij een topscore!”
MSC Belgium: Anita Wendrickx,
Marketing supervisor

“Dock 3 is een mooie locatie met ontzettend veel mogelijkheden, zowel wat betreft vergaderingen als feestelijke events. Zowel de indeling van de ruimtes als de technologie en belichting kunnen volledig op vraag van de klant aangepast worden. Vanaf het eerste contact voel je dat er mee nagedacht wordt over jouw project en tot op de laatste minuut wordt elk detail verzorgd en de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd. Onze 400 medewerkers waren van de eerste tot de laatste laaiend enthousiast over de locatie, die meteen uitnodigt tot feesten, en over de organisatie. Alles was top! Bedankt Dock 3-team!”
Startpeople: Sonja Gilissen
Marketing Officer

Download hier de nieuwe digitale brochure

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/conferentielocatie-ring-antwerpen-dock-3/