Het laatste nieuws

Op dinsdag 12 april, ontving Kinepolis de 18de editie van de BEA Awards, waarbij de beste ‘live’ communicatiecampagnes van het land werden bekroond. Tijdens deze avond heeft het evenementenagentschap D’M&S Communications zich weten te onderscheiden met het behalen van een bronzen trofee voor een evenement dat tegelijkertijd groen, futuristisch en creatief was.

Terugblik op het evenement:

D’M&S Communications – Let’s Meet In The Field voorArdo

Een originele locatie, een concept dat er naadloos bij aansluit en een afwerking tot in de kleinste details. Die heilige drievuldigheid zorgt voor events met de verhoopte return. Zo ook voor D’M&S Communications, dat met diepvriesgroenteproducent Ardo gedurende vier dagen ‘het veld in trok’.

Een evenement staat of valt met de keuze van een originele locatie. En dus werd speciaal een duurzaam tentendorp opgericht te midden van de velden tegenover de productiesite van Ardo. De opbouw en (rurale) decoratie namen niet minder dan 6 dagen in beslag, maar het resultaat sprak tot de verbeelding. Acht witte koepeltenten die perfect matchten bij het duurzaamheidsthema. Stijlvol, futuristisch én vlak bij de actie.

Gedurende de vier dagen in het veld nam D’M&S Communications de hele coördinatie op de site voor zijn rekening. Van de ontvangst door hostesses over de technische ondersteuning van de presentaties en de rondleidingen op het proefveld tot de hotelaccommodatie en shuttlediensten voor de gasten. En niet te vergeten, de gesmaakte catering.

Meer dan 800 deelnemers kwamen naar het Let’s meet in the field-event in Ardooie. Het resultaat van een weldoordachte communicatieaanpak met triggerende uitnodigingen en een online registratieplatform. De uitgekiende persstrategie was bovendien goed voor heel wat exposure in tal van media.

www.dms.be

Bron: Eventnews.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69090-11684-64020-event-agencies-organisatie-van-unieke-events–dms-live.html