Het laatste nieuws

Op 19 mei was Technopolis meer dan ooit het walhalla voor digitals: The Learning Hub hield er een inspiratiedag voor Learning & Development-professionals. Een dag die in het teken stond van innovatieve technologieën voor de bedrijfswereld. 

The Learning Hub bekijkt samen met hun klant hoe ze bestaande en nieuwe learning- en development-trajecten aantrekkelijker, eigentijdser en digitaler kunnen maken. Zo willen ze een brug slaan tussen business en technologie. Geen wonder dus dat hun inspiratiedag in Technopolis plaatsvond. Want hier voelen de nieuwste technologieën,  zoals Artificiële Intelligentie, Chatbots, Virtual Reality en gamification – waar de Learning & Development-professionals mee kennis maakten zich helemaal thuis.
Het grootste succes? Ongetwijfeld de hololenzen en VR-bril, waarmee de Learning & Development-professionals plots in een misdaadscène belandden of een menselijk lichaam driedimensioneel voor zich zagen. Zo ondervonden ze aan den lijve hoe een immersive learning environment werkt.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/seminariezalen-mechelen-technopolis/