LIGGING
Brussels Gate ontvangt u aan de rand van Brussel in een stimulerend en motiverend kader. Brussels Kart Expo ligt naast de E40 èn de Brusselse ring, op vijf minuutjes te voet van het station van Groot-Bijgaarden. Een ideale ligging, vanwaar u ook komt.Wij beschikken over een ruime aanpalende parking tot 2500 plaatsen!

KARTING
Brussels Gate heeft een INDOOR & OUTDOOR kartingcircuit. Een originele en wervelende activiteit die de deelnemers leuke sensaties bezorgt. Maar Brussels Gate biedt meer dan karting.

RESTAURANT
In ons stijlvol restaurant, kan u terecht zowel voor een lichte lunch als voor een meer gastronomisch menu. Onze keukenchef bereidt, op frans-belgische wijze, gerechten met verse seizoensproducten. Wij staan bekend voor onze uitgebreide keuze aan visgerechten. Brussels Gate bekoort de meest veeleisende smaakpapillen! In onze mooie wijnvinotheek vindt u internationale wijnen. Ons stijlvol terras in een verrassend groen kader en onze Kids Club zijn nog extra troeven.

VERGADERZALEN
Op zoek naar een verrassende en dynamische plek voor uw volgende evenement? Brussels Gate is een uiterst geschikte locatie voor allerhande productlanceringen, business- en consumerevents,…
Diverse polyvalente zalen zijn uitgerust met audiovisueel apparatuur en hebben een oppervlakte van 12 tot 300m². Koud buffet of een vijfgangendiner? Met onze eigen keuken spelen wij in op uw wensen.

EXPO HALLEN
Heeft u voor uw event een grotere ruimte nodig, dan kan u zeker een bezoekje brengen aan onze Expo Hallen. Expo Hall 1= 3000 m² en Expo Hall 2 = 4800 m².Van beide ruimtes, die uitgerust zijn met een krachtige verwarmings- en elektriciteitsinstallatie, kunt u één grote hal van bijna 8000 m² maken. U huurt de hallen vrij van leveranciers.

HELICOPTER
Houd u van adembenemende avonturen met ongelooflijke sensaties? Wij organiseren helicopter vluchten vanuit Brussel en Waterloo, waarbij u mooie plaatsen kan bewonderen voor een onvergetelijk ervaring.