Of het nu gaat om een halve of volledige dag, bij Domein De Vesten bieden we arrangementen die perfect aansluiten op uw behoeften. Bij ontvangst zijn koffie, thee, fruitsap en minikoffiekoeken standaard inbegrepen, evenals dranken met cake tijdens de koffiepauze. Voor de lunch heeft u de keuze tussen een broodjeslunch of een warme lunch, waarbij u kunt opteren voor standaard of deluxe. Voor ochtendvergaderingen is er de mogelijkheid om te starten met een royaal ontbijtbuffet.

Vanzelfsprekend stellen we ook papier, pennen, bureau-onderleggers, muntjes en ijswater op de vergadertafel tot uw beschikking. Bovendien bevindt u zich in een zaal die is uitgerust met state-of-the-art communicatiemiddelen, waaronder een beamer met ingebouwd scherm en geluidsversterking met ingebouwde boxen. Daarnaast bieden we draadloos internet en vaste internetpunten, 100% verduistering met regelbare verlichting en klimaatregeling.

Een extra pluspunt voor een succesvol seminar in Domein De Vesten is de uitstekende bereikbaarheid, gelegen vlakbij de afrit Geel-Oost van de E313 Antwerpen-Luik.

http://360.devesten.be/