Verken Corsendonk Duinse Polders, een prachtig hotel slechts 200 meter verwijderd van het strand in Blankenberge. Hier vind je een eigen lounge, eetgelegenheid, een uitgestrekte tuin met terras en speelplaats, plus sportvoorzieningen zoals petanque, minigolf, tennis, volleybal, basketbal en minivoetbal. Gratis WiFi is beschikbaar in alle ruimtes.

Of je nu met familie of vrienden bent, Corsendonk Duinse Polders heet iedereen welkom in een warme, gezellige atmosfeer. Met 149 comfortabele kamers, inclusief studio’s met kitchenette, bieden we alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf.

Dit hotel is de ideale plek voor een ontspannen uitstapje, waar culinaire hoogstandjes, accommodatie en zakelijke faciliteiten samenkomen. Er is kosteloze parkeergelegenheid beschikbaar voor alle gasten.

Vergaderen

Kies voor Corsendonk Duinse Polders voor je volgende zakelijke bijeenkomst met uitzicht op zee!

Met moderne conferentiezalen voor maximaal 450 personen en 3 vergaderzalen voor groepen tot 150 personen, bieden we de perfecte setting voor al je professionele ontmoetingen. Onze uitgestrekte parkeerplaats en nabijheid van het treinstation maken het gemakkelijk toegankelijk voor iedereen. Gratis WiFi is beschikbaar doorheen het hele gebouw en overnachtingsmogelijkheden kunnen indien gewenst worden geregeld.

Feesten

Op zoek naar een ideale feestlocatie? Corsendonk Duinse Polders biedt verschillende mogelijkheden, van recepties tot buffetten en diners. Sluit de avond af met een spetterend dansfeest in een van onze zalen, waar je zelfs je eigen DJ kunt selecteren of een van onze partners kunt inschakelen. Gegarandeerd een plezierige avond voor iedereen!