Het Ghent Marriott Hotel, bekroond als het beste hotel van België door Tripadvisor in 2013, is centraal gelegen in Gent, een van de meest prachtige historische steden van België en Europa.

Ontdek het levendige hart van Gent in het Ghent Marriott Hotel. Dit opmerkelijke staaltje architectuur bevindt zich in het centrum van de stad, langs de oevers van de Leie. Of u nu voor zaken, een speciale gelegenheid, of om de lokale cultuur op te snuiven naar Gent komt, het Ghent Marriott Hotel biedt de perfecte uitvalsbasis met 139 luxe kamers en 11 suites, evenals 500 m² aan vergaderzalen.

Het glazen atrium, met daarin de Poppi coffee & wine bar, fungeert als een gezellige ontmoetingsplaats waar u kunt ontspannen in het hart van de stad. Het restaurant, Midtown Grill, is de ideale locatie om te genieten van een sfeervol en vooral heerlijk diner. De chef legt de nadruk op het creëren van smaakvolle gerechten met kwalitatieve, lokale en seizoensgebonden producten.

Voor het comfort van de gasten biedt het hotel ook een ondergrondse parkeergelegenheid. Het Ghent Marriott Hotel brengt geschiedenis en de nieuwste modetrends harmonieus samen, net zoals de rest van de stad!