Ontdek Corsendonk Duinse Polders, een prachtig hotel gelegen op slechts 200 meter van het strand in Blankenberge. Hier vind je een eigen bar, restaurant, een weelderige tuin met terras en speeltuin, evenals sportfaciliteiten zoals petanque, minigolf, tennis, volleybal, basketbal en minivoetbal. Bovendien bieden we gratis WiFi in alle ruimtes.

Of je nu met familie of vrienden bent, Corsendonk Duinse Polders heet iedereen welkom in een warme en gastvrije sfeer. Met 149 comfortabele kamers, inclusief studio’s met kitchenette, bieden we alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf.

Dit hotel is de ideale plek voor een ontspannen uitje, waar gastronomie, accommodatie en zakelijke faciliteiten samenkomen. Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar voor al onze gasten.

Vergaderen

Kies voor Corsendonk Duinse Polders voor je volgende vergadering met uitzicht op zee!

Met moderne congreszalen voor maximaal 450 personen en 3 vergaderruimtes voor groepen tot 150 personen, bieden we de perfecte locatie voor al je zakelijke bijeenkomsten. Onze ruime parkeergelegenheid en nabijheid van het treinstation maken het gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. Gratis WiFi is beschikbaar in het hele gebouw en overnachtingsmogelijkheden kunnen indien gewenst worden geregeld.

Feesten

Op zoek naar de ideale locatie voor een feest? Corsendonk Duinse Polders heeft verschillende opties, van recepties tot buffetten en diners. Sluit de avond af met een spetterend dansfeest in een van onze zalen, waar je zelfs je eigen DJ kunt kiezen of een van onze partners kunt inschakelen. Gegarandeerd een gezellige avond voor iedereen!