Welkom bij eventcenter The Max

‘The Max’ is een innovatief initiatief van het bedrijf Krautz-Temax en is gevestigd op de historische mijnsite van Heusden-Zolder. Het project heeft zijn thuisbasis in de voormalige gebouwen ‘Centraal Magazijn’ en ‘Centrum Duurzaam Bouwen’, beide unieke mijlpalen in het oude mijnverleden van Limburg.

De locatie is buitengewoon en biedt een breed scala aan mogelijkheden! Het restaurant Lavandi, voorheen het badhuis van de mijnwerkers in Heusden-Zolder, creëert een unieke sfeer met diverse eetgelegenheden, waaronder het interieur, de industriële wintertuin en het overdekte terras, ook bekend als de oranjerie.

Daarnaast is het VR-gedeelte van The Max eventcenter perfect voor liefhebbers van virtual reality-games. Hier kunnen bezoekers exclusieve VR- en AR-spellen ervaren, escape rooms ontdekken, trainingen volgen, therapieën ondergaan en nog veel meer. Dit maakt het tevens aantrekkelijk voor bedrijven die teambuildingactiviteiten willen organiseren of een leuke toevoeging aan hun vergadering zoeken.

Voor zakelijke bijeenkomsten biedt The Max multifunctionele zalen die gehuurd kunnen worden voor vergaderingen, beurzen, congressen, productlanceringen, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Elke zaal heeft een uniek interieur en verschillende capaciteiten, zodat er voor diverse behoeften een geschikte ruimte beschikbaar is.

Een groot voordeel van The Max is dat alle faciliteiten zich onder één dak bevinden. Dit maakt het eenvoudig om ’s ochtends te vergaderen in een van de zalen, gevolgd door een exclusieve VR-game en vervolgens een gezellig diner met collega’s in restaurant Lavandi. Bovendien beschikt The Max over een ruim parkeerterrein met meer dan 400 parkeerplaatsen, waardoor er voldoende parkeergelegenheid is voor bezoekers. De locatie is gunstig gelegen nabij de autosnelweg en het openbaar vervoer, waardoor het makkelijk bereikbaar is voor gasten.

The Max eventcenter is een veelzijdige en aantrekkelijke locatie, geschikt voor diverse soorten evenementen en activiteiten.

Voel u altijd welkom om het gebouw te bezichtigen!