Chateau Pironne betovert met zijn prachtige setting, ideaal voor speciale momenten met je team. Temidden van een betoverend parklandschap, biedt dit historische kasteel het perfecte podium voor je vieringen, ontvangsten, bijeenkomsten of workshops.

Gedreven door een diepe liefde voor gastvrijheid, is Chateau Pironne ontstaan met één doel voor ogen: elke dag een onvergetelijke ervaring creëren voor onze gasten. Hoewel de unieke locatie een belangrijke rol speelt, is dat niet het enige wat telt. We streven ernaar om elk detail van je feest tot in de puntjes te verzorgen.

Chateau Pironne is dé plek voor een grandioos feest. Denk je aan een personeelsfeest? Zoek niet verder. Onze feestzaal kan volledig worden aangepast aan jouw wensen. Wij regelen de catering, geluidsapparatuur en alle andere benodigdheden.

Van beurzen, congressen en netwerkbijeenkomsten tot productlanceringen, fotoshoots en modeshows. Ons kasteeldomein biedt de perfecte setting voor een zakelijk evenement in stijl. En met onze technische faciliteiten, waaronder geluidsinstallaties, projectoren en schermen, staan we altijd paraat.

Historische locatie

Chateau Pironne, gevestigd in een eeuwenoud kasteel op een landgoed van 3,5 hectare, heeft een rijke geschiedenis als voormalig militair kwartier. Na jaren van leegstand is het kasteel volledig gerenoveerd en dient het nu als unieke locatie voor diverse evenementen, met behoud van zijn authentieke charme.

In de natuur

Chateau Pironne biedt een oase van rust in het Waasland, waar herinneringen tot leven komen. Bij mooi weer kunnen gasten genieten van de prachtige natuur en de grote vijver op het terras in de buitenlucht. Bij mooi weer is het buiten heerlijk vertoeven. Er is genoeg ruimte om te dineren, te kletsen en plezier te maken.

Een veelzijdige omgeving voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een ontspannen receptie aan de vijver, een zakelijk diner in een authentieke kasteelkamer, of een feest onder de sterrenhemel; in Chateau Pironne is alles mogelijk. Geen idee is te gek, geen vraag te wild.

Het kasteel:

Het kasteel vormt het hart van het domein. Na een grondige modernisering behoudt het zijn oorspronkelijke karakter, met zijn kenmerkende ramen, hoge plafonds en houten vloeren, en straalt het nu in zijn tweede jeugd.

De orangerie:

De orangerie, verbonden met het kasteel, is volledig omringd door glas, waardoor gasten één worden met de natuur. Een op maat gemaakt lichtobject van 8 bij 8 meter zweeft als een blikvanger door de ruimte.

Parktuin:

Met 3,5 hectare aan weelderige tuinen biedt het domein verschillende prachtige plekjes, waaronder een 75 meter lang bospad dat ’s avonds sprookjesachtig verlicht is.

Laat je verrassen door onze chef

Goed eten is essentieel voor een geslaagd feest. Van ontbijt tot diner, onze seizoensgebonden gerechten worden met finesse gepresenteerd. We houden uiteraard rekening met allergieën en speciale wensen.

Culinair genot:

Kies uit vier formules: een traditioneel menu van 2 tot 3 gangen, een walking dinner of een zittend diner van 5 tot 6 gangen, of een verfijnde BBQ. Heb je andere ideeën? We staan open voor suggesties. Tijdens een locatiebezoek bespreken we graag jouw voorstel.

Dranken:

Bij Chateau Pironne zijn er geen grenzen als het gaat om dranken. Van huiswijnen tot aangepaste wijnen, cocktails en een espressobar; stel je drankenkaart samen zoals jij dat wilt.