Op zoek naar een flexibele zaal? Dan is W-box de locatie.

W-box is geschikt voor een brede waaier aan zowel bedrijfevents als particuliere events.

W-box is de geschikte locatie voor uw bedrijfsevent: vergadering, receptie, opleiding, seminarie, bedrijfsfeest, productshow, conferentie, …

W-box gaat voor een persoonlijke aanpak. U hebt één contactpersoon en wij schikken de ruimte naar uw wensen. W-box werkt a.d.h.v. sleutel op de deur principe.

W-box is een blackbox waar alles mogelijk is. Meubilair en AV materiaal incl. maar alles kan. Er is een microfoon installatie aanwezig met een Bose geluidsversterking, reuze scherm 4,5m x 2m.  Met onze ervaring komen we moeiteloos tegemoet aan jouw noden en staan we garant voor een persoonlijke aanpak en communicatie.

Voor de catering werken wij onder de noemer ‘voor elk wat wils’. Dit kan gaan van een kleine hap, tapas, broodjes tot een uitgebreid diner, koud/warm

W-box heeft ook ideale ligging, amper 2 min van de afrit 5 E17, bovendien is er ook een gratis parking voor de deur. Alsook is er het 4 sterren Parkhotel die zich rechtover het gebouw bevindt.

U wilt in W-box net iets meer? Geen probleem, wij stellen de locatie zo op dat elk event uniek is. We houden rekening met uw persoonlijke wensen en werken samen met u iets uit.

Wens je graag meer info of heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet W-box telefonisch of per mail te contacteren. We helpen jou met veel plezier verder.