Vacature Evenementenbranche: Conference manager

Ben jij onze nieuwe conference manager? Congressen en meetings organiseren eentonig en saai? Think again! Bij Event Masters maken we van élk congres een beleving. Van wetenschappelijke congressen de ene dag, naar spectaculaire galadiners de andere dag. Van 150 tot 2000 deelnemers in binnen-en buitenland. We dagen jou uit om creatief na te denken en elk congres naar een hoger niveau te tillen.

Dat doe je uiteraard niet alleen, samen met een hecht team behandel je alle aspecten van een congres of een internationale meeting. Catering, sponsors, beurzen, merchandising & branding, venue management, sprekers…. De helft van de tijd ben je te vinden op ons kantoor in Willebroek, de andere tijd ben je bezig met site visits, neem jij het voortouw bij de organisatie van congressen en andere events en stuur jij leveranciers aan on site. Je volgt je draaiboek en budgetten minutieus op en onderhoudt ook de relatie met de klant – met wie je vaak jarenlang samenwerkt.

Is conference manager op je lijf geschreven? Jij:

  • kent ook nog eens de MICE sector en beschikt over minstens 3 jaar relevante ervaring,
  • gaat steeds op zoek naar de beste leveranciers en nieuwste trends,
  • bent straf, maar niet te trots om bij te leren,
  • kent je talen (NL, FR, ENG) en bent communicatief sterk. Zowel naar het team, als naar leveranciers, als naar je klant.
  • Nice to have: je grafische skills dragen bij aan de beleving van het congres.

Wij zijn:  

Event Masters is een eventbureau met meer dan 25 jaar ervaring. Ons team bestaat uit 45 creatieve denkers en praktische doeners. Allemaal met passie en gedrevenheid voor het vak. Dat enthousiasme maakt echt een gigantisch verschil. Bij Event Masters hebben we allen samen een duidelijke visie: de ‘extra mile’ gaan en ervoor zorgen dat elk evenement, groot of klein, internationaal of nationaal, er staat.

Aanbod Vacature conference manager

We bieden je een uitdagende en gevarieerde functie in een dynamisch en gedreven bedrijf. Wij werken hard, maar hebben daarom eens zoveel plezier. Met een team van 45 specialisten hebben we op elk gebied een ‘master’ in huis. Bovendien geloven wij niet in een traditionele hiërarchische structuur waarbij je werkt in ruil voor een loon. Een correct loon ontvangen is een evidentie, maar een werkplek moet meer zijn dan dat.

Heb jij competenties die hierbij aansluiten en heb jij zin om mee te werken aan straffe events? Solliciteer dan voor deze vacature via jobs@eventmasters.be en motiveer je sollicitatie op een manier die het beste bij jou past.

Klik hier voor meer vacatures op Eventonline.