Organiseer uw event op een unieke locatie te Londerzeel
Op een boogscheut van de A12 in Londerzeel situeert zich de gloednieuwe eventlocatie Den Berg. Zoekt u een geschikte omgeving voor uw evenement in de buurt van Antwerpen, Mechelen en Brussel, dan zit u hier ideaal.

Nieuwkomer met ervaring
De event hall mag dan pas in mei 2017 de deuren hebben geopend, een nieuwkomer is Den Berg echter niet. Sinds 2012 baten eigenaars Peter en Lieve het gelijknamige hotel uit dat vooral bij internationale zakenlui hoog scoort.
Als familiebedrijf draagt het team van Den Berg waarden als persoonlijke service, klantvriendelijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel. Tot het uiterste gaan om alle gasten en klanten zo goed mogelijk ten dienste te zijn is dan ook het dagdagelijkse motto.

Voor veel volk
De voormalige opslag- en overslagplaats werd recentelijk omgebouwd van een oude treinloods tot de ideale locatie voor al uw bedrijfsevents, vergaderingen, conferenties en feesten.

Goed om weten
– Voorzien van een ruime parking tot 400 wagens, aparte leveranciersparking
– Event hall van 750m2, via een geluidsdichte muur in 2 aparte units te verdelen
– Elke unit met eigen inkom, bar, sanitair, audiovisuele uitrusting, hydraulisch in de hoogte verstelbaar podium en geautomatiseerde vestiaire
– Zittend diner tot 500 gasten
– Terras van 1000 m2
– Vergaderzalen van 2 tot 500 personen
– Alle ruimtes zijn uitgerust met de recentste technologie en voorzien van plug & play Multimedia aansluitingen
– Gratis Wi-Fi
– Mogelijkheid tot overnachting in het aanpalende 4-sterren hotel 

Culinaire verwennerij door Silverspoon
Bij Events Den Berg vindt u ook een vaste cateraar. En niet de minste: het gerenommeerde cateringhuis Silverspoon tovert met de meest verse ingrediënten culinaire pareltjes op uw bord. Een geweldig samenspel van gerechten, bediening en tafeldekking zullen ongetwijfeld al uw wensen vervullen.
Samen met u en huiscateraar Silverspoon zit het enthousiaste team van Den Berg graag rond de tafel om op al uw feesten, productlanceringen of bedrijfsseminaries zo verrassend en onvergetelijk mogelijk uit de hoek te komen.
Benieuwd naar wat deze gloednieuwe en unieke event locatie voor u te bieden heeft?
Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen, u zal meer dan aangenaam verrast zijn!