Hilton Paris Opera in het hartje van Parijs, de perfecte plek voor uw evenementen!

Het bijzonder mooi gerenoveerde Hilton Paris Opera biedt aan hun gasten een perfecte combinatie van geschiedenis en elegantie, dat allemaal in een iconisch gebouw van 1889. Het hotel is gelegen in het centrum, dichtbij wereldberoemde warenhuizen en culturele attracties. Ook vanuit Gare du Nord is het hotel zeer gemakkelijk te bereiken.

Geïnspireerd door het verleden met een design voor hedendaagse reizigers, de 268 kamers van Hilton Paris Opera zullen zeker indruk maken.

De 8 vergaderzalen creëren een flexibele ruimte van 800m² en bieden de perfecte plek om van uw evenementen een groot succes te maken.

Ons gemotiveerd team zal u helpen bij het organiseren van uw uniek evenement, en zal alles tot in de puntjes uitwerken. Op die manier zorgen wij ervoor dat uw evenement een fantastische beleving wordt voor al uw gasten.

Geniet van onze verschillende ruimtes:

  • Le Grand Salon gelegen in het hart van het hotel, geclassificeerd als historisch monument, voor een unieke Parijse ervaring;
  • Een “business floor” met 5 vergaderzalen inclusief daglicht voor het comfort van uw gasten;
  • De majestueuze 180m² balzaal Baccarat voor uw conferenties en recepties;
  • De 98m² Bolero zaal, direct verbonden met de overweldigende Grand Salon, de perfecte plek voor uw privé diner of als hoofdzaal;
  • Le Petit Bar, discreet & gezellig, voor uw feestelijke gebeurtenissen 

Daily Delegate Rate vanaf €135 BTW inbegrepen