Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk
Dat Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk een bijzondere locatie is, hoeft geen betoog. Deze aparte venue bevindt zich in een klooster in het centrum van Hoeven in het Nederlandse Noord-Brabant, en leent zich uitstekend voor zakelijke of privé-evenementen. De flexibiliteit en Brabantse gastvrijheid zorgen ervoor dat u zich hier direct thuis voelt en het u aan niets ontbreekt. Geschikt voor indoor en outdoor events biedt deze indrukwekkende venue tevens rust, ruimte en inspiratie.

Strategische locatie
Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk kent een zeer strategische locatie en is centraal gelegen in Noord-Brabant op slechts 15 minuten van Breda en Roosendaal, op korte afstand van de A58 en A17, waardoor ook Antwerpen, Rotterdam en Bergen-op-Zoom binnen handbereik liggen. Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk bevindt zich trouwens op slechts 45 minuten van de Antwerpse haven en amper een uur van het Antwerpse stadscentrum en is bereikbaar via filevrij rijden vanuit België. Een ruime parking biedt plaats aan 150 auto’s. Bovendien is het centrum ook vlot bereikbaar via het openbaar vervoer. Immers, vanaf de NS-stations Oudenbosch en Etten-Leur vertrekt ieder half uur een bus naar Hoeven die op 3 minuten lopen van Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk stopt.

Meetings
De bijzondere locatie en het karakter van het klooster bieden een aparte setting voor privé- of business meetings. De neogotische architectuur van het klooster is zonder meer indrukwekkend, waardoor elk verblijf een extra dimensie krijgt. De veelzijdige keuken zorgt tevens ervoor dat elk verblijf ook in culinair opzicht een succes betekent. Bovendonk beschikt over 19 verschillende zalen die samen met de unieke sfeer, in combinatie met een flexibele service, een perfecte locatie voor een één- of meerdaags verblijf voor een grote of kleine groep aanbieden. Congressen tot 300 personen, events indoor tot 500, outdoor tot 1.000.

Overnachten
Bij meerdaagse meetings kunnen de deelnemers overnachten in Hotel Bovendonk. Het hotel telt 48 kamers (24 eenpersoonskamers en 24 tweepersoonskamers) met badkamer en toilet. Daarnaast zijn ook 40 budgetkamers aanwezig voor low-budget trainingen en meetings. Alle kamers hebben een prachtig panorama over de binnentuin of bossen rondom het klooster. Voor zowel zakelijke overnachtingen, een weekendje weg of een fietsvakantie in Noord-Brabant is een verblijf in Hotel Bovendonk uitermate geschikt. Overnachten in de authentieke sfeer van weleer evenwel met hedendaags comfort. Een all-in concept – event, catering, overnachting – behoort tevens tot de mogelijkheden. 

Brasserie Bovendonk
Voor een snelle hap, een lekkere lunch, een uitgebreid diner of gewoon een drankje aan de bar bent u bij Brasserie Bovendonk aan het juiste adres De brasserie is alle dagen open en bevindt zich in de prachtige voorbouw. Met een moderne menukaart verrast de keukenbrigade u graag op culinair gebied.