The Outsider Vlaamse Ardennen

Bij The Outsider verlegt jong & oud hun grenzen. Aan avontuurlijke belevenissen geen gebrek, met twee klimtorens, twee deathrides, een waterskikabel, een moerasparcours, elektrische offroad steps en zoveel meer. Bij The Outsider Vlaamse Ardennen vind je een domein vol outdoor ervaringen, die plaatsvinden op en rond de Donkvijver in Oudenaarde.

Via de muur omhoog, via de zipline naar beneden

Beklim de 9 meter hoge via ferrata en laat je belonen door het idyllische zicht over het stadscentrum van Oudenaarde en de Donkvijver met al zijn groene hoekjes. De spectaculaire afdaling met de Aqua Deathride over de Donkvijver laat werkelijk niemand onberoerd. De kalmte keert pas terug eens je aan de overkant bent op het indrukwekkende eilandje midden de Donkvijver. Om terug voet aan wal te zetten, komen we één voor één met de pedalotaxi elkaar oppikken.

Ploeter het moeras door

In de bossen van het recreatiedomein vind je een spectaculair moerasparcours terug, met klim-, klauterbruggen over het water. Jouw balans wordt getest op de gekste houten constructies. Op het einde van de tocht zien we aan de natte kledij wie er wel of niet goed is in evenwicht… Help elkaar en houd het zo lang mogelijk vol met een droog pak!

Trek het laserbattle bos in

Samen met een monitor trek je het bos in voor een spannende lasershooting game. Verdeeld in twee teams worden er verschillende missies gespeeld, allemaal met andere doelen. Er zijn verdedigers, aanvallers en raadsmannen nodig, en communicatie is hier cruciaal om de vijand te verslaan.

Avontuur op maat

Bij The Outsider is men ervan overtuigd dat avontuur écht voor iedereen is. Sportievelingen, minder sportievelingen, jong, oud, in topconditie of met een beperking, … Er is voor ieder wat. Tijdens de vaste openingsuren zijn er veel activiteiten te beleven, maar voor groepen zijn er ook programma’s op maat te organiseren. Ons monitorenteam staat alvast klaar om de bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen!