Het laatste nieuws

Organiseer uw event in een oude spoorwegloods te Londerzeel
Op een boogscheut van de A12 in Londerzeel situeert zich de gloednieuwe eventlocatie Den Berg. Een originele omgeving voor events in de buurt van Antwerpen, Mechelen en Brussel.

Nieuwkomer met ervaring
De locatie mag dan pas in december de deuren openen, een nieuwkomer is Den Berg echter niet. Sinds 2012 baten eigenaars Peter en Lieve het gelijknamige charmehotel uit dat vooral bij internationale zakenlui hoog scoort.

Voor veel volk
De voormalige opslag- en overslagplaats werd recentelijk omgebouwd tot de ideale locatie voor uw bedrijfsevents, vergaderingen, conferenties en feesten.

Goed om weten

  • Voorzien van een ruime parking
  • Zittend diner tot 500 gasten
  • Vergaderzalen van 2 tot 500 personen
  • Alle ruimtes uitgerust met de recentste technologie en voorzien van alle aansluitingen voor multimedia
  • Gratis wifi
  • Mogelijkheid tot overnachting in het aanpalende 4-sterrenhotel

Culinaire verwennerij door Silverspoon
Bij Den Berg vindt u ook een vaste cateraar. En niet de minste: het gerenommeerde cateringhuis Silverspoon tovert met de meest verse ingrediënten culinaire pareltjes op uw bord. Een geweldig samenspel van gerechten, bediening en tafeldekking zullen ongetwijfeld uw wensen vervullen.

Samen met u en Silverspoon zitten Peter en Lieve graag rond de tafel om op al uw feesten, productlaunches of bedrijfsseminaries verrassend en onvergetelijk uit de hoek te komen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/conferentielocatie-londerzeel-den-berg/