Het laatste nieuws

To The Point Events draagt het ontzorgen van zijn klanten hoog in het vaandel. Op die manier heeft de klant meer tijd om zich bezig te houden met andere taken. Het delighten van zijn belangrijkste stakeholders bijvoorbeeld. Maar hoe begin je daaraan? Welke doelgroep moet je als eerste korter bij jezelf brengen? 

Voor kleine bedrijven is die vraag snel beantwoord. De belangrijkste stakeholders zijn daar zonder twijfel de klanten. Maar hoe zit dat in een grote onderneming? Kan de CEO daar ook dagelijks in contact staan met zijn klanten? Neen. In een grote onderneming komen de klanten dagdagelijks in contact met het personeel. Voor de CEO is het dus belangrijk dat zijn personeel tevreden is. Tevreden personeel zorgt voor tevreden klanten. Tevreden klanten verhogen de omzet. Meer omzet geeft meer kansen om het personeel te bedanken. Dat is de definitie van de circle of success. 

To The Point Events is trots om reeds meerdere jaren deel uit te maken van de succesvolle cirkel van Carglass. Vorig jaar werden niet minder dan 5 events door hen uitgevoerd.  De meest in het oog springende events zijn natuurlijk het personeelsfeest voor de 1000 werknemers van Carglass, en het afscheid van CEO Jean-Paul Teyssen . Een exclusief moment op een unieke locatie in een nooit eerder vertoond kader. Het perfecte afscheid voor een man waarvoor To The Point Events een immens respect heeft. Een man wiens voorbeeld iedereen mag volgen!

Ook voor 2017 staat er opnieuw een intense samenwerking op de planning. Dankzij deze benadering wint Carglass jaarlijks meerdere prijzen op HR-gebied, maar ook blijven ze hun sterke marktpositie houden in een markt die volop in beweging is. 

Wil ook jij je klanten beter delighten? Maak dan snel een afspraak met het team van To The Point Events, en kijk hoe zij jou beter doen scoren!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke bedrijfsevenementen – To The Point Events