Het laatste nieuws

5 jaar geleden organiseerde het Gentse evenementenbureau White Rabbit het jubileum voor het 75-jarig bestaan van DELA. Dat was een overweldigend succes.
Ondanks dat DELA een pitch uitschreef voor een event voor hun 80-jarig bestaan, kozen ze opnieuw met veel duidelijkheid voor de kwaliteit van White Rabbit.
“Het concept was alweer echt op ons lijf geschreven. We zijn namelijk van start gegaan met een interne communicatie waar een sterke boom met stevige wortels symbool staat voor onze organisatie. Daarnaast is ‘een warme familie’ een belangrijk gevoel dat we bij DELA proberen waar te maken. Toen White Rabbit daar een sfeervol geheel van maakte wisten we meteen dat ze onze verwachtingen weer zouden overtreffen. En dat is ook gebeurd.” Aldus Mevr. Rens van DELA, die verantwoordelijk was voor dit project.

White Rabbit wou de ervaring bieden van een familiale picknick in het bos, met een sprookjesachtige toets en van hoog niveau. Sfeer en verwondering waren de keywords. Dat werd verzekerd door een originele binnenkomst, speelse food-animaties, een magistrale openingsact, een uitgelezen diner en een straffe party met een topcoverband en –dj.
Het decor bestond uit meer dan 120 bomen (sommigen met vogeltjes en andere bewoners), een sprookjeslounge,  unieke eikenblad tafels met een chaos aan stoelen, authentieke bosdeco op de tafels, grote visuals en knappe belichting. Daarnaast werden alle crew in thema gemake-upped. Tot in detail werd het thema doorgetrokken.
Zoals 1 van de deelnemers achteraf liet weten; “Wat een fantastisch feest was het afgelopen zaterdag!!!! TOP gedaan. Het gevoel van op een afgelaten plek komen en daar je warme familie te ontmoeten om iets te vieren is helemaal geslaagd.”

Wil je ook een uniek event voor jouw bedrijf? Contacteer White Rabbit op info@white-rabbit.be of 09 233 05 14.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementenbureau in Gent – White Rabbit