Het laatste nieuws

Op 2 februari jl. tekenden de ‘MICE & cycling aficionados die zullen deelnemen aan #micellorca17 voor de eerste keer present in sport- en gezondheidscentrum Gym Tonic langs de A12 in Reet waar ze hartelijk werden ontvangen door zaakvoerster Ann Van den Rijn. Na de verwelkoming volgde een stevig, maar gezond power-ontbijt dat tot in de puntjes was verzorgd door ‘De Keukenpieten’, kleinschalige catering met een grote flexibiliteit die kwalitatief vakwerk biedt met een persoonlijke toets.

Over eten gesproken, Win 2 Sports Nutrition zal de sportvoeding tijdens de ritten op Mallorca verzorgen. Iedere deelnemer heeft trouwens een pot Nutrition-poeder gekregen, om een isotonische sportdrank op basis van stevia aan te maken.

Na dit heerlijke ontbijt werden we verzocht om ons naar de eerste verdieping te begeven. Daar gaf Ann, gepassioneerd zoals ze is, een boeiende lezing over de combinatie van sport en ondernemen.

Na haar interessante presentatie begaven we ons naar de ‘functionele trainingszone van dit prachtige en net vernieuwde centrum. Gym Tonic is al jaren fan van functionele training waarbij vooral de ‘core’ (de kern van het lichaam) wordt getraind. Dergelijke professioneel begeleide work-out verbetert immers sowieso je kracht tijdens het fietsen en je positie op de fiets.

Kers op de taart was de spinning! Onze ‘core’ coach Perry de Meutter had zich trouwens uitstekend voorbereid op ‘onze’ training zodat we reeds volledig in de sfeer zouden komen. Op een groot plasmascherm kregen we tijdens de spinning een presentatie van Mallorca te zien met prachtige foto’s en beelden van het eiland. Kortom, we waanden ons al even ter plaatse.

Ons MICE-fietspeloton is er bijgevolg helemaal klaar voor. De positieve vibes zinderden de ganse voormiddag door de groep, zowel bij het professionele begeleidingsteam van Gym Tonic als bij onze deelnemers! Mallorca & #micellorca17 here we come! – Wood Approved