Het laatste nieuws

Zoute Rally Grand Prix is hét oldtimerevent waar de meest prestigieuze automerken ter wereld vertegenwoordigd zijn. Van 6 tot en met 9 oktober had men dit jaar de kans om te pronken met zijn/haar paradepaardje. Maar ook Deco-Fact heeft dit jaar weer de kans gekregen zijn vakmanschap te tonen aan het grote publiek. En dit dankzij zijn opdrachtgevers: First Tent, 24Seven en Veldeman Structures.

Het hippe Zoute vormt met haar Kustlaan en het Albertplein een internationaal toneel voor zowel oude als nieuwe uiterst exclusieve wagens tijdens de Zoute Rally Grand Prix. Gedurende vier dagen werden hier rally’s, veilingen en randactiviteiten georganiseerd.

Jaar na jaar wordt Deco-Fact op deze prachtige locatie uitgedaagd om zijn grenzen te verleggen. En ook op deze editie kan Deco-Fact tevreden terugkijken.

Voor First Tent werden drie Aluhallen gestoffeerd. Eén Aluhal (20 m x 35 m) waar de piloten konden ontspannen, de zogenaamde ‘driversclub’, één Aluhal (20 m x 60 m) op de golfsite van de Royal Zoute Golf Club en nog één Aluhal (25 m x 25 m) op de dijk. Deze laatste twee tenten waren de thuishaven voor bank Degroof-Petercam. Gedurende vier dagen wedijverden de eigenaars van classic cars hier om verscheidene prijzen.

24Seven gaf Deco-Fact de opdracht een Etagetent (25 m x 25 m) en een daaraan gekoppelde Aluhal (25 m x 50 m) te stofferen. Deze werd ingepalmd door het veilinghuis met wereldfaam: Bonhams. Hier werden exclusieve oldtimers en nieuwe wagens verkocht.

Op de dijk van het Zoute heeft Deco-Fact verscheidene Arcade booghallen gestoffeerd voor Veldeman Structures. Deze deden dienst als luxe-box voor o.a. Audi, BMW, Ferrari, Maserati en Mercedes.

Deco-Fact dankt bij deze de organisatie voor haar inzet en goede samenwerking en kijkt alvast uit naar volgend jaar!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Deco-Fact – De specialist in stoffering van tenten, hallen en zalen