Het laatste nieuws

De zomerzon doet de prijzen van de vergaderzalen in Technopolis smelten. In juli en augustus geeft Technopolis een korting van 50% op de huur van vergaderzalen. Zo wordt werken tijdens de zomer heel wat leuker!
Met een uitgebreid aanbod van 12 zalen waarbij qua inrichtingsmogelijkheden the sky the limit is, staat Technopolis bekend als een top notch evenementlocatie. Als organisator van jaarlijks meer dan 200 evenementen van allerlei aard, zijn we wat betreft event planning en zalenverhuur bovendien niet aan ons proefstuk toe. Ons doel? Jouw evenement tot een klinkend succes maken! Hiervoor halen we steeds alles uit de kast en denken we graag met je mee.
Technopolis de idéale locatie voor evenementen, zowel groot als klein! Ben je dus op zoek bent naar een locatie voor een grootse receptie, een eigentijdse productlancering, een kleinschalige workshop of vergadering, twijfel niet langer en vraag een offerte aan. Deze zomer zetten we onze vergaderzalen in het zonnetje en kan je ze huren voor een zonnig prijsje: maar liefst 50 % voor 100% productiviteit. Niet geldig op catering en bijhorend aanbod, en enkel bij gebruik in juli of augustus.

Meer info op: https://www.technopolis.be/nl/fiche/bedrijven-evenementen/zalen/capaciteit/capaciteit-zalen/

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/seminariezalen-mechelen-technopolis/