Het laatste nieuws

De Shop’ opent opnieuw de deuren met een totaal vernieuwde opstelling. Het betreft hier een unieke set-up met bijzonder veel mogelijkheden voor een brede waaier van evenementen, van ‘corporate’ tot spetterende ‘nightlife’ events!
Eventonline is met MICE Magazine mediapartner van ‘De Shop’.

De unieke Arena-opstelling van ‘De Shop’ bestaat uit een vaste constructie die over het typische roepmuurtje is gebouwd. Een uitgebreide technisch grid met licht en geluid en uiteraard voorzien van een podium met DJ-booth.

Wat de horecafaciliteiten betreft, vindt de klant er vaste bars met reeds aanwezige cocktailtafels en lounge meubilair, evenals een ‘vaste mobiele’ vestiaire. Niettegenstaande blijft er via dit plug&play-concept genoeg ruimte over om modulair en creatief te werken, maar ook voor eigen inbreng/initiatief van de klant met als resultaat lagere algemene productiekosten.

Via het plug&play-concept kunnen de meest uiteenlopende evenementen tot hun recht komen: zittende diners (+400 pax) of presentaties (+400 pax), maar uiteraard ook de klassieke recepties, walking diners en TD’s of nightlife events. Optredens of live performances behoren tevens tot de mogelijkheden dankzij de aanwezige installatie.

Meer plug&play dus met nog steeds de focus op eventbureaus die hun eigen creatieve ei erin kwijt kunnen, maar ook uitermate geschikt voor feestcomités van bedrijven die op een minder belastende manier hun event in ‘De Shop’ kunnen laten doorgaan.

Registreer u op: http://www.de-shop.be/confirmation/index.php?lan=1

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/unieke-locatie-aan-het-mas-de-shop/