Het laatste nieuws

Op zoek naar de ideale locatie om jouw volgende bedrijfsevenement te organiseren? Zoek niet verder! Bij Mercure Blankenberge zorgen ze ervoor dat jouw evenement van begin tot eind perfect verloopt. Met een toegewijd team en één vast aanspreekpunt nemen ze alle organisatorische lasten uit handen.

Ze bieden het gemak van overnachtingsmogelijkheden voor al je gasten. Het comfortabele hotel staat klaar om hen een ontspannen verblijf te bieden na een dag vol activiteiten. Verrijk ook je dag met een teambuildingsactiviteit, ontworpen om de teamgeest te versterken en de samenwerking te bevorderen.

Klaar om jouw bedrijfsevenement naar een hoger niveau te tillen? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met hen op te nemen. Ze kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke ervaring te creëren.

Het perfecte evenwicht

De ruime vergaderzaal is uitgerust met alle benodigde faciliteiten en biedt een prachtig uitzicht op de levendige markt, waardoor inspiratie nooit ver weg is. Dankzij de grote ramen valt er veel natuurlijk licht binnen, wat een stimulerende omgeving creëert voor productieve discussies en besprekingen.

Zij voorzien ook graag de nodige koffiepauzes en een lekkere lunch om tussen het vergaderen door van te genieten!

Na een productieve vergadersessie is het tijd om de teambanden te versterken met een onvergetelijketeambuildingactiviteit. Kies uit diverse opties, zoals een avontuur op zee, een ontspannende strandactiviteit of een verkenningstocht door Blankenberge.

Samen met een externe partner zorgen ze voor een perfect geplande en op maat gemaakte ervaring, waardoor jouw team niet alleen groeit in samenwerking, maar ook geniet van de prachtige omgeving van de Belgische kust.

Locatie voor seminaries Blankenberge – Mercure Hotel Blankenberge