Het laatste nieuws

BEREID U VOOR OP EEN GEWELDIG 2017 

UW INSPIRATIEBRON, DAT IS LA BUTTE AUX BOIS<
Het team van Domaine La Butte aux Bois kijkt vol verwachting uit naar de zeer nabije toekomst en verheugt zich erop u een warm onthaal voor te behouden.

IN 2017 WORDT U EEN ERVARING RIJKER
In Domaine La Butte aux Bois naderen de omvangrijke bouwwerkzaamheden hun einde. Op de blog www.labutteauxbois.com vindt u een overzicht van het verloop van de werken, evenals de laatste updates.
De feestelijke opening van Spa Retreat La Forêt is gepland rond 1 mei. In afwachting, en om uw geduld niet langer op de proef te stellen, geven ze u alvast een preview.

ONTDEK DE NIEUWIGHEDEN
De architecten en interieurdesigners zochten en vonden inspiratie in de bosrijke omgeving van Domaine La Butte aux Bois. Dat resulteerde in een unieke eco-architectuur – in harmonie met de natuur – die terug te vinden is doorheen alle geledingen van de nieuwbouw en in het bijzonder in de kamers met een impressionant uitzicht. Natuur puur!

L’ENTRÉE – Uw persoonlijke verwelkoming
SPA RETREAT LA FORÊT – Symbiose van wellness en natuur * Zalige rust en ontspanning over 1350 m² en twee etages * Pool with a view * Exclusieve lounge met terras.
TREATMENT CONCEPT – Holistisch welbevinden, Sisheido Skincare, lichaamsregeneratie met behandelingen op maat, innovatieve anti-ageing en revitalisering, dermatologisch advies en medische cosmetica door dr. Bullens.
LE GYM – Fitnessclub members only, personal training, voedingsadvies, in de prijs van uw hotelkamer inbegrepen.
ROOMS WITH A VIEW – 20 nieuwe kamers (35 – 40 m²). La Forêt Ambiance – luxueuze panoramische badkamer met ligbad en douche. La Forêt Experience – open slaapkamer met prachtig uitzicht, badkamer met dubbele ‘partner’ douche.
BUSINESS AT DOMAINE – 2 nieuwe board rooms voor zakelijke bijeenkomsten op hoog niveau, met uitzicht op de bosrijke omgeving. Natuur werkt inspirerend.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke vergaderlocatie Lanaken – La Butte aux Bois