Het laatste nieuws

Na de aanslagen van 22 maart, ondertussen al meer dan een jaar geleden is het tijd om vooruit te kijken. MPI Belgium wil graag met een positieve blik naar de toekomst van de meeting-industrie kijken en organiseert een ‘Round Table Session’. “Wij willen met onze leden, betrokkenen en partners delen wat we hebben ervaren en wat we daaruit hebben geleerd.”

“Tijdens de ronde tafel- sessie leggen we onze focus op de toekomst en kijken we hoe we België terug op de kaart terug kunnen zetten als meetingsbestemming.

  • Hoe kunnen we elkaar ondersteunen?
  • Wat kunnen we leren van de verschillende leveranciers en planners?
  • Wat hebben andere bedrijven gedaan om business te doen of leads te krijgen?

Hugo Slimbrouck van Ovation Global, Kathleen Vandenbroecke van Brussels Airlines en Simon Detemmerman van Visit Brussels maken deel uit van ons panel en delen hun waardevolle inzichten en ervaringen.

  • Welke visie hebben ze op de toekomst van België?
  • Wat kunnen we doen of zouden we moeten doen om België weer op de kaart te zetten?

Waarom moeten we deelnemen aan de ronde tafel sessie?
Het gaat om een interactieve sessie waar we ervaringen en inzichten van de meeting-industrie delen. Waar we van verschillende experts kunnen leren wat zij hebben gedaan om de meeting-industrie in België te verbeteren.
De ‘ronde tafel’-sessie beperkt zich tot een groep van max. 40 personen uit de sector. De inzichten van de sessie zullen worden gebruikt voor een witboek en worden gedeeld met de deelnemers per mail.

Meer informatie via onderstaande link :
https://www.eventbrite.com/e/impact-on-the-meeting-industry-after-22nd-march-2016-how-do-we-look-towards-the-future-tickets-33732119678?aff=es2