Het laatste nieuws

Op zoek naar een unieke ontmoeting met je klanten, medewerkers of relaties? RodeBol Events biedt je polyvalente infrastructuur op een toplocatie. Het team van RodeBol Events helpt je met de organisatie en communicatie van jouw event zodat je jezelf kan focussen op je gasten en relaties. Bij RodeBol Events vind je alles onder één dak. Ontdek hun aanbod hier:

  1. De ideale multifunctionele locatie

RodeBol Events, dat zijn 3 evenementlocaties met in totaal 18 verschillende zalen, de ideale plaats voor jouw vergadering, seminarie of workshop in Gent. Van een groot auditorium tot een lichtrijke vergaderruimte, er is voor ieder evenement een gepaste plek. Door de topligging in Gent is de locatie voor iedereen vlot bereikbaar. Een goede verbinding met het openbaar vervoer, inclusief een shuttledienst vanuit Station Gent Sint-Pieters, en een grote parking zorgen voor een vlotte aankomst op jouw evenement.

  1. Heerlijke culinaire gerechten

Verras je gasten met de heerlijke culinaire gerechten van de huischefs van RodeBol Events. Kwaliteit, lokale producten en creativiteit staan centraal in de keuken. Kies je voor een gezond buffet, een hapjesreceptie of een uitgebreid diner? Alles is mogelijk.

  1. Onbeperkte technologische mogelijkheden

Alle evenementruimtes van RodeBol Events zijn uitgerust met moderne technologie en techniek. De in-house techniekers staan ook klaar om jou te helpen tijdens je evenement. Met de perfecte belichting en zuivere klank zorg je voor een onvergetelijk moment. Livestreamen en captaties behoren ook tot de mogelijkheden. Zo bereik je een nóg groter publiek en is je evenement ook online toegankelijk.

  1. Een compleet communicatiepakket

Het communicatieteam van RodeBol Events bezorgt je gasten met plezier een uitnodiging op maat. Organiseer je een off- en online evenement, dan creëert RodeBol Events je eventlandingspagina, volledig volgens jouw branding. Een online campagne met gepersonaliseerde content behoort ook tot de mogelijkheden.

  1. Terugblikken op je evenement

Met professionele video- en fotografen legt RodeBol Events je evenement vast op beeld. Ze weten als geen ander een verhaal te vertellen zonder woorden. Een fotoreportage, een photobooth, een groepfotoshoot of on-the-spot afgeprinte foto’s als blijvende herinnering voor je gasten, alles is mogelijk. Geniet je meer van bewegend beeld? Dan bezorgt hun camerateam je een professionele aftermovie, ideaal voor op de sociale media van jouw bedrijf.

Kortom, RodeBol Events verzorgt jouw evenement van A-Z. Benieuwd naar de veelzijdige ruimtes van RodeBol Events? Ontdek ze hier: https://www.rodebolevents.be/nl

Verhuur auditorium in Gent – AuditoRium4

Vergaderzaal in Gent – Communicatieloft Gent

Vergaderzalen in Gent – MeetingCenteR4