Het laatste nieuws

Stagediven. Zeer rock and roll, maar niet geheel zonder gevaren. Behalve op de festivalstand van Volkswagen dan, waar je virtueel én veilig kon diven afgelopen zomer. Take a free dive, heette dat.

En het ging als volgt: de standbezoeker posteert zich op een écht rockpodium – met gitaren, versterkers, drums en al – en neemt een vervaarlijke ogende duik die hem of haar op een fluweelzachte valmat doet belanden. De sprong wordt vereeuwigd en gemonteerd in een spectaculaire 180° video, die de stagediver in kwestie ter plaatse kan bekijken en sharen op sociale media. Het resultaat? Niet te onderscheiden van de échte ultieme festivalkick. Wie helemaal voor het festivalgevoel ging, zette zo’n recht uit Woodstock geflitste strooien hoed op z’n hoofd. Of liet zich een kleurrijke flower power VW-tattoo aanmeten. Tijdelijk, weliswaar. Van florale force gesproken, bovenop het dak van de Volkswagen Stage stond de meest recente incarnatie van de ultieme love car, de VW Beetle Dune. Fast Forward bolde met deze uitzinnige muzikale productie naar Francofolies de Spa, Pukkelpop en Fiesta Latina.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69090-11684-65010-event-agencies-evenementen-bureau-voor-bedrijfsevenementen–fast-forward-events.html