Het laatste nieuws

Gebruiksvriendelijk online

Bij De Casteleer, een piekfijne eventlocatie in Kasterlee, start een onvergetelijk evenement online. Op hun gebruiksvriendelijke website kunnen organisatoren met enkele klikken hun evenement zelf samenstellen. Op dit platform geef je stapsgewijs alle persoonlijke voorkeuren in, van het type feest tot catering en decoratie. Dit geeft op het einde een geheel vrijblijvende, op maat gemaakte offerte. Dit is de eerste stap naar een zorgeloos evenement.

Persoonlijke service

Ondanks de makkelijke online planning, staat bij De Casteleer de deur altijd open voor een persoonlijk gesprek. Een bezoek aan de locatie biedt niet alleen de mogelijkheid om de feestzaal te ervaren maar ook om persoonlijke wensen en mogelijkheden direct met het team te bespreken. Een unieke toevoeging aan dit bezoek is de VR-bril, waarbij klanten door de verschillende zaalopstellingen kunnen lopen. Van deze waardevolle extra service kunnen ook mensen met een eigen VR-bril genieten, het bestand wordt dan doorgestuurd.

Exclusieve aandacht van de maître

Op het event zelf zorgt een betrokken team onder leiding van een ervaren maître voor een vlekkeloos verloop. Deze professional is een uur voor de start van het evenement ter plaatse en is tot in de puntjes voorbereid. Met oog voor detail en een proactieve instelling zorgt hij ervoor dat alles op de dag zelf vlot verloopt, waardoor de organisator volledig ontzorgd wordt en zich kan focussen op het genieten met de gasten.

Een zorgeloze ervaring van begin tot eind

De Casteleer belooft niet alleen een unieke en gepersonaliseerde eventplanning via hun innovatieve website en persoonlijke bezoeken maar garandeert ook een zorgeloze uitvoering met de deskundige begeleiding van hun maître. Deze combinatie van technologie, persoonlijke service, en exclusieve aandacht voor details zorgt ervoor dat elk evenement bij De Casteleer een onvergetelijke ervaring wordt, vrij van zorgen voor de organisator.

Unieke evenementenlocatie met tuin in Kasterlee – De Casteleer