Het laatste nieuws

Vergaderingen; iets waar (bijna) geen enkel bedrijf en team onderuit komt. Het is de ideale manier om het hele team bij elkaar te krijgen en samen te brainstormen en tot nieuwe ideeën te komen. Vergaderingen nemen een groot deel in van hun agenda. En wanneer je zo’n groot deel van je dag in een vergaderzaal doorbrengt, is het wel zo effectief om dit in een inspirerende omgeving te doen. Door hun jarenlange ervaring begrijpen ze bij Van der Valk International wat u bedoelt. Daarom vindt u bij hun de mooiste en meest inspiratievolle vergaderlocaties. Een vergaderlocatie waarvan je gelijk onder de indruk bent en de inspiratie meteen in je opkomt. De volgende drie vergaderzalen slagen vallen hier zeker onder:

1. De Korenlei – Van der Valk Hotel Gent

De moderne Ghelamco Arena tegenover vormt het inspirerende decor van de Korenlei vergaderzaal van Van der Valk Hotel Gent. De moderne arena met al haar glas en bijzondere architectuur vormen een mooie inspiratiebron voor uw vergadering. Het uitzicht op dit moderne gebouw staat in schril contrast met de indrukwekkende geschiedenis die schuilgaat achter vergaderzaal de Korenlei. De Korenlei was vanaf de 11e eeuw een belangrijk handelspunt voor Gent en dient nu als creatieve inspiratiebron tijdens vergaderingen.

2. Kiekendief – Van der Valk Hotel Lelystad

Het gloednieuwe Van der Valk Hotel Lelystad daagt u met haar inspirerende inrichting uit om buiten de kaders te denken, creatief te zijn en natuurlijk ook een klein beetje te genieten van het prachtige interieur. Deze prachtige vergaderzaal lijkt met het natuurlijke behang, de stijlvolle stoelen en moderne accessoires zo uit een Woonmagazine te komen. Naast het prachtige uiterlijk, is de zaal ook van alle gemakken voorzien zoals een smart TV, climate control, een balkon, een geluidsinstallatie en een zonweringssysteem.

3. De Linge – Van der Valk Hotel Gorinchem

Als nieuwste lid van de familie zijn de vergaderzalen van Van der Valk Hotel Gorinchem binnen no-time uitgegroeid tot ware vergaderpareltjes. Moderne gouden accenten, grote ramen en oudroze accenten; de Lingezaal van Van der Valk Hotel Gorinchem is met haar stijlvolle interieur een ware inspiratiebron. Naast de prachtige inrichting zijn de zalen ook nog eens duurzaam, want door de zonnepanelen en warmtepompen zijn de vergaderzalen volledig zelfvoorzienend.

Vergaderlocatie in Gent – Van der Valk Hotel Gent