Het laatste nieuws

Ben je op zoek naar een nieuwe locatie/zaal/event hall/hotel of naar diverse nieuwe en onbekende adresjes voor je volgende events? Of snak je naar frisse en originele ideeën voor je volgende incentive/congres/conferentie of eender welk type meeting? Of het nu voor je eigen bedrijf/organisatie is of voor één van je klanten?

Blokkeer dan alvast volgende 2 belangrijke data:

  • Wallonia Mice Day 29 september in Circuit van Spa-Francorchamps
  • Flanders Mice Day 20 oktober in ICC Gent

Beide beurzen samen, telkens een halve dag, bieden je een volledig overzicht van wat MICE in Vlaanderen en in Wallonië in petto heeft op het gebied van het professionele en business toerisme. Je vindt er enkel 100% lokale exposanten, komende uit hun eigen regio!

Hierbij alvast wat info i.v.m. de Flanders Mice Day, die plaats heeft op 20 oktober, van 9 tot 17u in het ICC-Gent: je vindt er meer dan 80 Vlaamse aanbieders die samen meer dan 140 bedrijven vertegenwoordigen+ 2 high level, educatieve conferenties (één om 10u voor de internationale association planners en één om 15u voor corporate buyers; meer informatie volgt).

De beurs is toegankelijk GRATIS voor iedereen! Aarzel dus niet omdat de eerste 100 inschrijvingen krijgen toegang tot onze gratis incentive: maak dus kans op eencity trip doorheen het historische Gent, geniet onderweg van de lokale proeverijen en maak tot slot een korte tocht op de kanalen (om 11u en om 14u; meer details viaflandersmiceday.be).

Voor deelname, klik HIER en kies meteen je incentive!
Voor meer informatie: www.flandersmiceday.be

Nog een fijne dag en graag tot binnenkort…
Met vriendelijke groeten,

Benoît Froment
Project Leader & OrganiserFor more information:
Tel.: 02 732 46 54  –  M.: 0486 51 07 97  –  Email: bf@meetaxis.com