Het laatste nieuws

Je bent een steun en toeverlaat bij de dagelijkse organisatie van je bedrijf. Je komt tegemoet aan talrijke onvoorziene vragen van je baas, van je bedrijf of van elders. Je organiseert vergaderingen en conferenties. Kortom, je bent een duizendpoot die discreet en zelfstandig kan werken en daarbij ook nog de wensen en behoeften van klanten kan inschatten.

Dat verdient een dikke pluim!

MeetingKempen schenkt je graag die pluim, althans een figuurlijke. Onze MeetingKempen-partners willen je graag een keer verwennen met een leuke aanbieding. Een weekendje weg, toegangskaarten voor een leuke attractie of pretpark,  een lekker etentje, we hebben het allemaal voor je klaar liggen.

Like en deel onze Facebook en LinkedIn pagina, volg ons op Twitter, maar vooral: schrijf je in op onze nieuwsbrief. (onderaan de pagina)
Uit die nieuwe inschrijvingen verloten we op 21 april om 18u alle prijzen.
De winnaars maken we bekend via de MeetingKempen-nieuwsbrief.

Kijk hier al zeker naar het overzicht van de aanbiedingen van onze partners. En er kunnen er alle dagen nog bij komen, dus check regelmatig even de MeetingKempen-website!

Utopolis Turnhout laat 2 x 2 personen genieten van een filmvertoning naar keuze.

Sunparks Mol schenkt je één overnachting in het hotel, inculsief een ontbijt.

Bij Corbie Mol krijg je een overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijt. (geldig voor aankomst op vrijdag of zaterdag, volgens beschikbaarheid)

Hotel – Restaurant Geerts schenkt een cadeaubon voor een Culinair Fiets Weekend arrangement all-in “Fietsen tussen kastelen en abdijen” voor 2 personen.

Feest- en seminariecomplex De Vesten nodigt u uit om met 4 personen te komen eten tijdens hun Zondagrestaurant.

De Olmense Zoo stelt 10 duotickets ter beschikking, goed voor gratis inkom in de Olmense Zoo, geldig tem 6/11/2016.

Bij Locat Events krijg je een Cadeaubon van €300 aangeboden bij een boeking van een van hun teambuilding programma’s.

“Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook, LinkedIn of Twitter en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook, LinkedIn of Twitter. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook, LinkedIn of Twitter maar aan MeetingKempen”