Het laatste nieuws

Naast special effects en event decoratie is 7theaven ook al jaren gespecialiseerd in theatraal en PSE vuurwerk voor evenementen. Maar dankzij de juiste opslag- en verkoopvergunningen van de FOD Economie mag 7theaven, als één van de weinige SFX firma’s in België, ook feestvuurwerk aan particulieren verkopen.

Om deze consument nog beter te kunnen bedienen, heeft 7theaven daarom geïnvesteerd in een extra bunker met state-of-the-art brandbeveiliging waarin tot 150 kg 1.4 G pyrotechnische sas opgeslagen mag worden. Dankzij deze verviervoudiging in opslagruimte kan 7theaven dit najaar dan ook een extra groot en vernieuwd assortiment aanbieden.

Nieuw dit jaar en direct een schot in de roos zijn de vuurwerkplatformen. Deze batterijcombinaties worden met slechts één lont veilig aangestoken en zorgen door de talrijke shots en verschillende effecten meteen voor een spectaculaire vuurwerkshow. Omdat 7theaven veiligheid hoog in het vaandel draagt zijn er ook speciale aansteekpakketten samengesteld. Met dit pakket, bestaande uit oa. 3 aansteeklonten, een veiligheidsbril en een setje oordoppen kan werkelijk iedereen veilig met vuurwerk aan de slag gaan.

Met oog op comfort van de klant is ook de vuurwerkshop zelf dit jaar volledig vernieuw en uitgebreid. Onze winkel is alle weekdagen open van 9u tot 18u en dankzij de centrale ligging tussen Antwerpen en Mechelen gemakkelijk bereikbaar.

Meer info over onze vuurwerkproducten en speciale promoties kan je vinden op www.7theaven.be of op www.facebook.com/7theaven.be.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke decoratie effecten – 7theaven