Het laatste nieuws

Live cooking food stations

Uw gasten kunnen ook nog meegenieten van een live cooking experience met extra showelementen om het geheel nog meer dynamiek te geven.

Als het gaat om het serveren van kwalitatief eten voor een grotere groep is een Live cooking Food Station altijd een goed idee.

Er zijn zo veel verschillende keukens, smaken en ideeën die u kunt inzetten om uw gasten een culinaire en onvergetelijke avond te bezorgen.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Walk-to-you dinner

Bij een walk-to-you dinner serveren we 4 gerechtjes uit naar uw gasten waarbij we gebruik maken van stijlvolle hoge statafels.

Al onze gerechten zijn op een comfortabele manier makkelijk staand te eten, en vertellen een verhaal doorheen het hele menu.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Seated dinner

Als u een seated dinner verkiest, serveren we vooraf bij het aperitief al 2 fingerfood gerechtjes naar keuze uit, gevolgd door een driegangenmenu dat we aan tafel uitserveren.

Uiteraard kan u in beide formules nog voor extra hapjes kiezen of voor een upgrade van fingerfood naar luxe amuses.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Een schaal met amuses die elk een wereld van smaak lijken
Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde foodies. Onze kracht zit in het koppelen van smaak en creativiteit, waarbij we ook steeds de nieuwste trends op de
voet volgen. We kunnen voor elk evenement een op maat gemaakt menu uitschrijven
én uitvoeren. Met meer dan 10 jaar ervaring bieden we hoogstaande gastronomische kwaliteit met een verhaal voor zowel zakelijke als private events.

Wenst u een onvergetelijke indruk te maken op uw gasten? Neem dan gerust even contact met ons op.

LET’S HEAT UP THE CREATIVE MEMORIES!

Exclusieve eventlocatie in Boom – Den Oven