Het laatste nieuws

De culinaire bij-levenis die het belang van de bijen en de biodiversiteit centraal stelt is ook dit jaar terug van de partij. Het ijzersterke concept blijft ongewijzigd en wordt nog steeds vertelt door Gilles ( Utopia events ) die een ode brengt aan zijn grootouders die hem het belang van de bijen en de bestuivers hebben bijgebracht, boer Bart vertelt hoe hij samenwerkt met de biodiversiteit ( planten, dieren, insecten, micro-organismen ) om tot een biologische pluk te komen en last but not least hebben we imker Ronny die zijn bijen voorstelt en ons ook uitlegt wat we thuis kunnen doen om de vlijtige beestjes vooruit te helpen in onze eigen tuin.

Op culinair vlak werkt Gilles voor het tweede jaar op een rij met de super getalenteerde chef Michiel Van Colenberghe die in duo met Lode van Kruiden Claus een menu samenstelt rond hun boek: “Kruiden, kweken, koken”. Het mooie aan dit verhaal is dat Michiel een deel van de menu kookt met de groenten van zijn ouders die groenten en aardbei telers zijn, alsook komt Lode komt bij ieder gerechtje, en op zijn geheel eigen humoristische stijl een verhaaltje vertellen.

Het unieke aan dit concept is dat we mensen op een heel aangename manier verbinden met mekaar, terug connecteren met al het mooie dat de natuur te bieden heeft en daarnaast de mensen naar huis terugsturen met wat meer bewustzijn op een manier die tijdens de avond perfect blend met gezelligheid & ontspanning, vermeld Gilles

Wil je graag van Dinner with the Queen een geprivatiseerd & tailormade event maken met een eigen boodschap, een nieuw product lanceren of een teambuilding activiteit organiseren die vooraf doorgaat op de eventlocatie? Het team van Utopia events staat jullie graag bij om alles in te vullen naar jullie wensen en noden.

Bekijk de brochure online

Full-service evenementenbureau voor duurzame events – Utopia