Het laatste nieuws

Bent u op zoek naar een unieke locatie? Een locatie die u en uw gasten zal bijblijven? Geniet van het comfort van onze ruime vergaderzalen en vernieuwde kamers tijdens uw volgende evenement!

Met zijn 12 multifunctionele vergaderzalen die plaats bieden van 2 tot 400 personen én zijn 96 kamers, is Crowne Plaza Brugge de ideale locatie voor uw seminaries, kickoff meetings, eindejaarsevents en personeelsfeesten.

De 96 ruime kamers zijn volledig vernieuwd volgens het nieuwe Crowne Plaza concept met oog voor detail en nieuwe technologie zoals USB connectie en smart TV. Uniek is het schuin geplaatste bed met oog op een rustigere nacht.

Bovendien ontvangt u een extra bonus!
Wij vinden dat u als meetingplanner recht heeft op een beloning! Daarom willen we u van 1 september tot en met 30 november 2016 belonen met een puntenbonus van 50% op boekingen voor overnachtingen en vergaderingen. Tijdens deze actie verdient u 4,5 punten in plaats van 3 punten voor elke USD die u uitgeeft. Tot het einde van de actie heeft u wellicht al voldoende Meeting Credits verdiend en kunt u flink besparen op uw volgende evenement.

Maak u vandaag nog lid van het IHG spaarprogramma ‘Business Rewards’ op ihg.com/businessrewards en registreer op ihg.com/bookerbonus_nl om 50% meer punten te verdienen op boekingen vanaf 1 september 2016.

U kunt kiezen uit tal van beloningen, van cadeaus tot miles. U kunt de extra punten gebruiken voor Reward Nights, winkelwaardebonnen of voor het digitaal downloaden van albums, audioboeken en meer. Tevens kunt u uw punten inwisselen voor een IHG Meeting Credits Prepaid-MasterCard om te besparen op uw volgend evenement in één onze IHG hotels. Wat u ook kiest, met 50% extra punten is uw favoriete beloning sneller binnen bereik.

Hou zeker onze Facebookpagina in het oog voor de laatste nieuwtjes!
Coming soon in Crowne Plaza Brugge ‘The Bar’

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/congreshotel-in-het-centrum-van-brugge-crowne-plaza-brugge/