Het laatste nieuws

Crowne Plaza Antwerpen is niet enkel een plaats waar je heen moet om te overnachten. Het hotel en de aangeboden faciliteiten zijn ingericht met het oog op zakelijke bijeenkomsten. Van grote residentiële meetings tot kleine bijeenkomsten, alles is mogelijk.

Tijdens de komende zomerperiode zal het hotel op meerdere vlakken een metamorfose ondergaan. 88 hotelkamers worden uitgebreid gerenoveerd. De kamers zullen beter aansluiten op de verwachtingen van onze gasten en een eigentijdse uitstraling hebben.

Ook ANNA Living & Bar, dé ontmoetingsplek van het hotel wordt in een nieuw jasje gestoken. Het huiskamergevoel zal behouden blijven d.m.v. de inrichting en nieuwe decoratie. Daarnaast wordt er meer aandacht besteedt aan het comfortabel voeren van zakelijke gesprekken. Het meubilair, de stoelen en de banken zullen hierop geörienteerd zijn.

Verder komt er meer synergie tussen ANNA Living & Bar en de huidige ontbijtruimte. Beide ruimtes worden meer verweven met elkaar door de look & feel op elkaar af te stemmen. Zo kan indien nodig de capaciteit vergroot worden van beide ruimtes.

Crowne Plaza Foodtruck Festival

Op 25 en 26 juni organiseert Crowne Plaza Antwerpen voor de 2de maal het Foodtruck Festival samen met vzw “Ons Steentje”, dat zich inzet voor kinderen met een levensbedreigende ziekte.

“Na de succesvolle wintereditie is het nu tijd voor de zomereditie.”

15 Foodtrucks zullen aanwezig zijn met allerlei originele gerechtjes. De EK-wedstrijden kan je bovendien volgen op 2 schermen en voor de kleinsten onder ons, is er een aparte “Kids Corner” ingericht.

Het festival start beide dagen om 12u en de toegang is voor iedereen gratis. Mogelijkheid tot gratis parkeren rondom en achter het hotel.

Tijdens de renovatie blijft het hotel geopend
Voor meer informatie, zakelijke aanvragen of reservaties kunt u steeds met het hotel contact opnemen via onderstaande gegevens:

info@cpantwerp.com
www.cpantwerpen.be
T +32(0)3 259 75 00

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-47522-meeting-rooms-4-sterren-conferentiehotel-antwerpen–crowne-plaza-antwerpen.html