Het laatste nieuws

Onder leiding van Thijs de Smedt, heeft het team van Crowne Plaza Antwerpen met trots hun eigen gin gelanceerd: “ginne zever”. Dit iconische hotel, gelegen aan Gerard le Grellelaan 10, 2020 Antwerpen, is perfect gepositioneerd net buiten het centrum, vlakbij de snelweg richting Nederland en Brussel. Naast de mogelijkheden om te vergaderen, te overnachten en te ontspannen in het zwembad en de wellness, biedt Crowne Plaza Antwerpen ook een scala aan activiteiten die helemaal draaien om het ervaren van Antwerpen zelf. Het hotel is niet alleen een uitvalsbasis, maar een volwaardige belevenis op zich.

Daarbij draagt de samenwerking met de artisanale Antwerpse brouwerij sterkstokers ook aan bij, hebben alle departementshoofden van het hotel deze gin samengesteld tijdens een inspirerende ginworkshop. Met maar liefst 16 verfijnde smaken, zoals appel, hibiscus, oranjebloesem, viooltje, framboos, citroenmirte, lychee, zoethout, en kardemom, biedt “ginne zever” een verrassende en unieke smaakbeleving.

De keuze voor deze 16 smaakcomponenten is geen toeval, ze staan symbool voor de 16 etages van het hotel. De naam van de gin weerspiegelt ook duidelijk het Antwerpse karakter, aangezien het hotel doordrenkt is met de sfeer en cultuur van de stad. Met deze gin wil Crowne Plaza Antwerpen nog sterker zijn Antwerpse identiteit omarmen. Het hotel is een levendig onderdeel van de stad, en dat willen we vieren. Van het restaurant ANNA, dat verwijst naar Linkeroever en zich links van de ingang bevindt, tot de Antwerpse handjes op de deuren en de Antwerpse streetphotography in elke kamer – elk aspect draagt bij aan deze unieke beleving.

De fles van “ginne zever” is verkrijgbaar in een 500ML formaat met een krachtig alcoholpercentage van 38%. Je kunt deze gin proeven en ervaren in het restaurant ANNA, maar ook als geschenk in een kleiner formaat verkrijgen in het hotel voor speciale gelegenheden. Bovendien zal het restaurant een eigen cocktail met deze gin presenteren, waarvan het recept voorlopig nog een goed bewaard geheim is. Voor gasten die niet in het hotel verblijven, zijn er tal van redenen om binnen te stappen. Het restaurant ANNA nodigt iedereen uit, of je nu een hotelgast bent of niet, om te genieten van een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje. We nodigen iedereen van harte uit om te komen proeven en te genieten van deze unieke creatie. Laat je onderdompelen in de smaken en de cultuur van Antwerpen, en ontdek waarom Crowne Plaza Antwerpen met recht het Antwerpse hotel bij uitstek is.

4 Sterren Conferentiehotel Antwerpen – Crowne Plaza Antwerpen