Het laatste nieuws

Aïki Noodles, Devos Lemmens, Royco, Liebig. Ieder huishouden heeft minstens één van deze ijzersterke brands in de voorraadkast. En omdat er heel wat nieuws onder de zon is bij moederbedrijf Continental Foods, mocht Fast Forward in juni een reeks creative events voor deze food marktleider in elkaar boksen.

Zo maakten de belangrijkste klanten kennis met de nieuwe CF-producten op een vijftal events in Chateau D’Eau in Steenokkerzeel en Le 202 in Brussel, alwaar de primeurs in product cornerswerden geshowd. En waar die key accounts achteraf ook mochten lunchen. De interne doelgroep – in hoofdzaak sales – was dan weer welkom op een tweedaagse kick-off in en rond Antwerpen. That is: sales meeting in Club Cabane met ’s avonds barbecue, party en overnachting op hotel. En ’s anderendaags – voor de gehele Continental staff – seminarie, lunch, city game en drinks in Bocadero.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69090-11684-65010-event-agencies-evenementen-bureau-voor-bedrijfsevenementen–fast-forward-events.html