Het laatste nieuws

Wie Kinepolis zegt, denkt automatisch aan blockbusters. “Kinepolis is echter zoveel meer, vooral voor bedrijven die hun klanten wensen te verwennen”, aldus Kinepolis B2B accountmanagers Loan Tran en Stéphanie Verhelst. Erik Wood, CEO van Eventonline had met hen hierover een gesprek tijdens het event ‘Comedy at the Movies’, een uniek concept dat het levenslicht zag in Kinepolis Antwerpen en dat reeds zo’n drie jaar een succesformule blijkt.

‘Comedy at the Movies’ is een samenwerkingsverband met de ‘123Comedy Club’. “Wij letten erop dat wij aan hun spelregels voldoen en samen zorgen we ervoor dat er een unieke avond wordt voorbereid voor bedrijven en hun klanten”, legt Stéphanie Verhelst uit. “Onze core business is uiteraard film, maar we blijven steeds verder innoveren en willen bijgevolg ook alternatieven aanbieden. Vandaar dat bedrijven ‘Comedy at the Movies’ kunnen boeken als alternatief en zo blijven we eigenlijk mee een antwoord geven op de vraag”, voegt Loan Tran eraan toe.

“Deze avond is ingericht om de bedrijven te tonen wat er allemaal mogelijk is”, legt Stéphanie Verhelst verder uit. “We starten de avond met onthaal en hapjes, we geven kort een overzicht wat er inzake B2B binnen Kinepolis Antwerpen allemaal mogelijk is met betrekking tot relatiegeschenken, adverteren en organiseren van evenementen. Dan volgt het comedy gedeelte en vervolgens eindigen we met een luxueus walking dinner.”

Erik Wood’s oordeel

De aparte ingang, de begeleidende hostess, het feit dat je als bedrijf een privézaal kan afhuren om je klanten te verrassen op een leuke avond, lijkt me een prima idee. Ik was bovendien sterk verrast door stand-up comedian Bert Gabriëls, toch wel fantastisch dat hij na 5 minuten reeds het publiek op zijn hand had en het geheel tot een heuse slotapotheose bracht waarbij de hele zaal volledig in een deuk lag. Achteraf werden de genodigden begeleid naar de ‘Hollywood’-zaal waar een luxueus avondmaal stond te wachten verzorgd door de vaste huiscateraar J&M Catering. Live cooking, gin tonic bar, naar huis met een leuke goodie bag … Als je dit als bedrijf boekt, zet je sowieso een positieve vibe neer! – Wood Approved!

P.S. : Tijdens hun presentatie gaven Loan en Stéphanie ook een overzicht van de films die dit najaar te verwachten zijn, o.a. ‘De premier’, de langverwachte film van Erik Van Looy. Kinepolis gaat daar een groot B2B-event rond organiseren, maar daarover later meer …

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-47114-meeting-rooms-unieke-vergaderzalen-in-belgie–kinepolis-business.html