Het laatste nieuws

Sweet UTOPIA & College van Melle slaan de handen in elkaar

Bal van Melle 2016 – Eskimofabriek

Het balcomité van het college van Melle koos voor Utopia Events, meer bepaald voor Sweet Utopia. Het is dan ook een tophuwelijk geworden!
Het bal verhuisde van Waregem Expo naar de Eskimofabriek in Gent, waar de perfecte sfeer heerst om thematisch te werk te gaan en om een verhaallijn terug te brengen in het bal.
Vooraf werden 250 mensen, zijnde: sponsors, ouders en sympathisanten uitgenodigd voor een drankje. De hele ontvangst was zo gezellig dat het grootste deel van de gasten bleef en de avond samen inzetten met hun kids.
De jongeren werden bij hun entrée verwelkomd door de gates. Een scanning systeem zorgde voor een vlotte doorgang, waarna ze ontvangen werden aan de fotowall door stewardessen, piloten en de douane.
De jongeren hebben de juiste vlucht gekozen en beleefden een onvergetelijke avond in de Eskimofabriek, die even omgetoverd werd tot een luchthaven.

Reacties bleven dan ook niet uit:

“De fundering voor de komende 5 jaar is gelegd – Directie College Melle.” 

“Dikke proficiat voor het ganse team die zowel in de voorbereiding als operationeel op het evenement alsook de aandrijvende krachten die vanuit de controle kamer voor een incidentloze avond zorgden. – Leerkrachten”

http://www.sweetutopia.be/